.

.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Στην 10η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις: Εγκρίθηκε η πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 14 Ιουνίου 2015 στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε εξαγγελθεί στην προηγούμενη τακτική Γ.Σ. του Μαρτίου, όπου και θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν σημαντικά θέματα για το μέλλον του αθλήματος.

Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ. της ΟΧΕ αποφάσισε να αποστείλει για πρώτη φορά ένα γενικό ερωτηματολόγιο στα Σωματεία- μέλη της προκειμένου να συγκεντρώσει οργανωμένα τις απόψεις τους πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν το άθλημα. Παρόμοια διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος (Ενώσεις,
ΚΕΔ, ΣΥΔΧΑ, ΣΥΠΧΕ, ΠΣΑΧ).

Κατόπιν το Δ.Σ. θα επεξεργαστεί τις απαντήσεις των Σωματείων και τις απόψεις των φορέων και θα υποβάλει στην Γενική Συνέλευση συγκεκριμένες εισηγήσεις- προτάσεις.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στην ενότητα Ομοσπονδία- Διακηρύξεις- Ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Τα θέματα ημερήσιας Διάταξης της Γενικής Συνέλευσης:
Εκλογή Προεδρείου
Εκκαθάριση μητρώου διαγραφή σωματείων
Τροποποίηση καταστατικού
Τροποποίηση κανονισμών: Αγώνων, Μετεγγραφών, Διαιτησίας, Πειθαρχικό δίκαιο
Προτάσεις- Αποφάσεις για την βελτίωση του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων
Απόφαση σχετικά με την υπαγωγή ή όχι του Ράγκμπι στην ΟΧΕ
Εγκρίθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων κόντρα στο Βέλγιο (10 και 14 Ιουνίου) για το EURO 2018, το βασικό στάδιο της οποίας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ο εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Ανδρών με το Βέλγιο θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη (Μίκρα -3-) στις 14 Ιουνίου.


Επικυρώθηκε η απόφαση της Επιτροπής Ενστάσεων, η οποία απέρριψε για τυπικούς λόγους την ένσταση της Ορμής για τον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών κόντρα στον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.