.

.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

2ο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδος (ΦΩΤΟ VIDEO)


Σε μια γιορτή του αθλητισμού και της Χειροσφαίρισης διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδος, στη Λάρισα, την Κυριακή 28/2/2016.
 Το κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά κατακλύστηκε από 200 και πλέον φιλάθλους, από γονείς, παιδιά, αθλητές από κάθε γωνιά της Κεντρικής Ελλάδος – πρωτόγνωρο για το χάντμπολ – και γέμισε από παιδικές φωνές και όμορφες παιδικές παρουσίες που στήριζαν συνεχώς την ομάδα τους και το χάντμπολ.
 Από τις 09.30 έως τις 14.30 πραγματοποιήθηκαν 16 αγώνες, διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών από Μίνι ( 8 -10 χρ.), Παμπαίδες Β ( 10 -12 χρ.),
Παμπαίδες Α ( 12 -14 χρ.), Παίδες ( 14 -16 χρ. ) όλων των ομάδων και των 5 πόλεων της Κεντρικής Ελλάδος.
 Πέντε ομάδες από τη Κεντρική Ελλάδα, από τη Λαμία (Αμφικτύονες Λαμίας ), Βόλο (Κένταυρος Αγριάς, Εύρυτος Βόλου ), Καρδίτσα (Ακαδημία των Σπορ ) και φυσικά την διοργανώτρια ομάδα μας από τη Λάρισα, μοναδική ομάδα χάντμπολ στη πόλη μας, το Larissa Handball Club, απόλαυσαν το χάντμπολ.
 Πρωταρχικός στόχος μας είναι να κτίσουμε προσωπικότητες με ήθος, αγάπη για αυτό που διάλεξαν να κάνουν, ομαδικότητα, κοινωνικότητα και συνεργασία για να προσδώσουμε στο όνομα του υγιούς πρωταθλητισμού και μια άλλη παιδαγωγική χροιά, στο χάντμπολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.